Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky, Yunanistan’ın Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Yunanistan’a Ukrayna’ya verdiği destek için teşekkür etti.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky, Yunanistan’ın Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Yunanistan Cumhurbaşkanı Konstantinos Tasulas, Başbakan Kiryakos Miçotakis ve Yunan halkını tebrik etti.
Zelensky, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yunanistan’a güvenlik ve mutluluk dileklerini ileterek, “Yunanistan Cumhurbaşkanı Konstantinos Tasulas’ı, Başbakan Kiryakos Miçotakis’i ve tüm Yunan halkını Bağımsızlık Günü dolayısıyla tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Yunanistan’ın Ukrayna’ya verdiği destek için teşekkür eden Zelensky, “Bağımsızlığımız ve halkımızın hayatı için verdiğiniz destekten dolayı her zaman minnettar olacağız.” dedi.
Zelensky, Yunanistan’ın Rusya’nın saldırganlığına karşı mücadelede Ukrayna’ya önemli destek sağladığını belirterek, iki ülke arasındaki iş birliğinin somut sonuçlar verdiğini vurguladı.
İki ülke arasındaki iş birliğinin farklı alanlarda sürdürüleceğini ifade eden Zelensky, Ukrayna’nın Yunanistan ile her alanda çalışmaya hazır olduğunu kaydetti.












