Üsküp’te özel otobüs sahipleriyle ilgili durum istikrar kazanıyor

Üsküp’te özel toplu taşıma işletmeleri ile toplu taşımadaki durum stabil hale geldi ve önceki dönemde ortaya çıkan sorunlar aşıldı.

Bazı otobüs hatlarının bloke olmasının nedeni, otobüslerdeki AVL cihazları, yani GPS doğrulama cihazlarındaki teknik sorunlardı. Bu nedenle belirli araçlar zamanında hizmete alınamadı. Bu sorun tamamen çözüldü ve Üsküplüler artık toplu taşımayı güvenli, düzenli ve zamanında kullanabilecek.

Jofi Bus, Vestor Trans ve Rados Şirketleri tarafından ortak yapılan açıklamada, özel taşıyıcılar ile Üsküp Kamu Taşımacılık Kurumu (NQP–Shkup) ve Üsküp Şehri arasındaki iletişim ve iş birliğinin, özellikle finansal alanda, önceki aylara göre önemli ölçüde iyileştiği vurgulandı. Sadece son üç ayda toplam 72 milyon denar ödeme yapıldı ve Mart ayından itibaren düzenli ve sürekli ödemelerin devam edeceği belirtildi.

Taşıyıcılar, sürdürülebilir, işlevsel ve güvenli bir toplu taşıma sağlama konusundaki bağlılıklarını sürdürdüklerini ve sistemin karşılaştığı tüm zorlukların çözümü için her gün çalıştıklarını açıkladı.

Vatandaşlardan teknik nedenlerle yaşanan aksaklıklar ve kısıtlamalar için özür dilenirken, gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür edildi.

Read Previous

Sırbistan’da Cumhurbaşkanına Suikast Planlayan İki Kişi Tutuklandı

Read Next

Hırvatistan Başbakanı Plenkoviç, Kiev’de Zelenski ile Görüştü