Kuzey Makedonya’da bu sabah en düşük sıcaklık Şar Dağı’nda ölçüldü.
Saat 08.30 itibarıyla bölgede hava sıcaklığı -3 derece olarak kaydedildi. Şar Dağı’nı -2 dereceyle Lazaropole ve -1 dereceyle Mavrovo takip ederken, en yüksek sıcaklık ise 8 derece ile Gevgeliya’da ölçüldü.
Şar Dağı’nda kar kalınlığı 57 santimetreye ulaştı
Ülke genelinde bugün havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Öğleden sonra yer yer kısa süreli yağmur geçişleri görülecek. Rüzgarın kuzey yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıkları 9 ile 15 derece arasında değişecek.
Başkent Üsküp’te de hava parçalı bulutlu olacak. Öğleden sonra bazı bölgelerde hafif ve kısa süreli yağmur ihtimali bulunuyor. Kuzey yönlü rüzgarın hafif ila orta şiddette esmesi beklenirken, sıcaklıkların 15 dereceye kadar çıkacağı öngörülüyor.











