Kuzey Makedonya A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında İrlanda ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, Dublin’deki Aviva Stadium’da salı günü saat 20.45’te oynanacak.
Teknik direktör Goce Sedloski, Danimarka karşısında alınan sonucun yarattığı hayal kırıklığına rağmen takımın motivasyonunu koruması gerektiğini vurguladı.
“Her yenilgi acı verir, bu tartışılmaz. Danimarka maçının hayal kırıklığını hâlâ hissediyoruz, ancak sakin ve odaklı kalıyoruz. Antrenmanlarda iyi çalışıyoruz ve sahada çok daha iyi tepki vermek zorundayız,” diyen Sedloski, hataların analiz edildiğini ve forma şansı bulacak oyuncuların maksimum performans göstermesi gerektiğini ifade etti.
İrlanda’nın son maçlarını yakından takip ettiklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, rakibin fiziksel gücü ve hava toplarındaki etkinliğine dikkat çekti. Sedloski, “Zor bir maç olacak. Karakter, disiplin ve ikili mücadelelerde güç göstermeliyiz,” dedi.
Kadroyla ilgili de konuşan teknik adam, bazı rotasyonlar yapacağını ve genç oyunculara şans vereceğini belirterek, “Milli takım herkese açık. Bu formayı giymek her oyuncunun kendi tercihi. Biz bireyler için değil, ülkemiz için oynuyoruz,” ifadelerini kullandı.










