Güvenlik tehditlerini ortadan kaldırmak amacıyla, Kosova Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı arasında Ortak Görev Gücü Protokolü imzanladı.
Protokol, Kosova Polisi Genel Müdürü Rashit Qalaj ve Kuzey Makedonya Polisi Müdürü Sasho Tasevki tarafından imzalandı.
Protokol, iki hükümet arasında polis işbirliğine ilişkin bir anlaşma çerçevesinde imzalandı.
İçişleri Bakanı Ekrem Mustafa, iki ülke arasında imzalanan Protokolün, Kosova ve Makedonya’nın güvenlik alanında sahip olduğu mükemmel işbirliğinin bir devamı olduğunu söyledi.
Ortak Görev Gücü, kamu düzeni ve güvenliğe yönelik çeşitli tehlikeleri ortadan kaldırmak ile organize suç, terör ve sınır ötesi suçlarla mücadele için iki ülke arasındaki doğrudan işbirliğini artırmayı amaçlıyor.
Kosovaport.com








2 Comments
I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!
I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.