Kosova Polisi, Leposaviç Belediyesi’nde terk edilmiş bir evde kaçak silah, mühimmat ve askeri üniforma buldu ve el koydu.
İçişleri Bakanı Xhelal Sveçla, olayı sosyal medya üzerinden duyurarak, Kosova yetkililerinin ülke genelinde her türlü yasadışı faaliyete karşı mücadeleye odaklı olduğunu vurguladı.
Sveçla, “Kosova Polisi’nin durmaksızın süren çabaları somut sonuçlar vermeye devam ediyor; bugünkü örnek, Leposaviç’te terk edilmiş bir evde silah, mühimmat ve askeri üniforma tespit edilip el konulmasıdır,” dedi.
Bakan ayrıca, Kosova’nın her köşesinde hukuk ve düzenin sağlanmasının vatandaşların güvenliği ve ülkenin istikrarı için ön koşul olduğunu ve kurumların bu çabaları herhangi bir taviz vermeden sürdüreceğini belirtti.











