Kosova Heyetinden Karabük Valisi’ne Ziyaret

Kosova Parlamentosu Başkanvekili Müferra Şinik ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Milletvekili Fikrim Damka, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Artı Kariyer Kulübü tarafından organize edilen 3. Uluslararası Ticaret Kongresine katılmak üzere Karabük’e gelen Kosova Parlamentosu Başkanvekili Müferra Şinik ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Milletvekili Fikrim Damka, Vali Kemal Çeber’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Çeber, Kosova ile Türkiye arasında tarihten gelen beraberlik ve inanç birliği bulunduğunu ifade ederek iki ülke arasındaki bu birlikteliğin daha da artması temennisinde bulunarak Kosova Parlamentosu Başkanvekili Müferra Şinik ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Milletvekili Fikrim Damka’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

 

İHA

Read Previous

Merkez Belediyesi’nden bisiklet alımına destek

Read Next

Kotzias’tan Türkiye ile savaş ihtimali hakkında açıklama

2 Comments

  • This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place

  • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *