İçişleri Bakanlığı: Tekrarlanan yerel seçimler sorunsuz sona erdi

Kuzey Makedonya İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, tekrarlanan yerel seçimler, kamu düzeni ve barışında herhangi bir bozulma yaşanmadan sona erdiği belirtildi.

Kalkandelen Emniyet Müdürlüğü yetki alanında bulunan belediyelerin yanı sıra Gostivar Emniyet Birimi ve Ohri Emniyet Müdürlüğü bölgesinde yapılan 2025 yerel seçimlerinin, barışçıl, adil ve demokratik bir atmosferde gerçekleştirildiği bildirildi.

İçişleri Bakanlığı (MVR), seçim günü boyunca yetki alanı çerçevesinde gerekli tüm tedbir ve faaliyetleri hayata geçirerek seçim sürecinin güvenli ve sorunsuz şekilde yürütülmesini sağladı.

Yetkililer, seçimler sırasında herhangi bir olayın yaşanmadığını, kamu düzeni ve güvenliğini bozacak bir durumun kayda geçmediğini açıkladı.

Read Previous

Seçimlerin tekrarlandığı belediyelerde kazananlar belli oldu

Read Next

Üsküp’teki Bulgaristan Büyükelçiliği’nin kapısı kırıldı