Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyon Başkanı Hacıoğlu, Makedonya’da

Balkan Rumeli Türkleri Konfederesyonu Genel Başkanı Zürfettin Hacıoğlu’nun, Türkiye’nin Üsküp Büyükelçiliği’ni ziyaret ettiği bildirildi.

Konfederasyondan yapılan açıklamada, Hacıoğlu’nun Makedonya’ya yaptığı ziyaret kapsamında Türkiye’nin Üsküp Büyükelçiliği’ne de gittiği belirtildi.

Ziyarette Hacıoğlu’nun, Büyükelçi Tülin Kara ile bir araya geldiği aktarılan açıklamada, çeşitli konularda görüş alışverişi yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Hacıoğlu’nun şu görüşlerine yer verildi:

“Yönetim kurulu olarak, nerede hangi bölgede bir Türk var ise oraya gidip onlara ulaşmalıyız diye bir karar almıştık. Bulgaristan’da ve diğer ülkelerde de görüşmelerimizi yapıyoruz. Hedefimiz sayın büyükelçilerimiz ve konsoloslarımızı da bilgilendirip görüş alışverişinde bulunmak. Bizler, sivil toplum örgütleri olarak hazırlayacağımız projeleri toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelerek paylaşacağız. Paydaşları tanıştırarak iş imkanlarını genişletmek ve ekonomik anlamda katkı sağlamak istiyoruz.”

 

AA

Read Previous

“Bir diğer gelişimde NATO üyesi bir ülkede olacağımı umuyorum”

Read Next

Kosova Başbakanı Haradinay, Priştine-Makedonya otoyolu inşatını inceledi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *