Bosna Hersek Milli Takımı Dünya Kupası’na hazır: “En iyi seviyede olmak istiyoruz”

Bosna Hersek Milli Futbol Takımı, salı günü FIFA Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürürken, oyuncular turnuvaya hazır oldukları mesajını verdi.

Teknik direktör Sergej Barbarez yönetimindeki ekip, Toronto’da bir antrenman daha gerçekleştirerek yaklaşan maçlar öncesinde son hazırlıklarını yaptı. Antrenmanın yüksek tempoda ve olumlu bir atmosferde geçtiği belirtildi.

Milli federasyondan yapılan açıklamada, teknik ekibin planlanan programı uygulamaya devam ettiği ve oyuncuların her geçen gün form seviyelerini yükselttiği ifade edildi.

Antrenman öncesinde basına konuşan Nikola Katić, Kanada’daki şartlara uyum sağladıklarını belirterek, “Uzun süredir buradayız ve zaman farkına adapte olduk. Çok iyi koşullarda hazırlanıyoruz. Her antrenmana odaklanıyoruz ve Kanada maçına adım adım ilerliyoruz. Buraya gelmeyi hak ettik ve maçlar başladığında en iyi seviyede olmak istiyoruz” dedi.

Kaleci Nikola Vasilj ise uzun yolculuğun ardından adaptasyon sürecine dikkat çekerek, “Başta alışmak kolay değildi ama artık uyum sağladık. Önümüzde, Kanada Milli Futbol Takımı gibi kaliteli bir rakip var. Alphonso Davies’in yokluğuna rağmen güçlü bir ekipler” ifadelerini kullandı.

Bosna Hersek, 12 Haziran’da Toronto’da ev sahibi Kanada karşısında Dünya Kupası’ndaki ilk maçına çıkacak. Grup aşamasında ayrıca İsviçre Milli Futbol Takımı ve Katar Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak.

Read Previous

Slovenya’da şiddetli yağış: Heyelanlar ve sel büyük hasara yol açtı

Read Next

Kosova’da yurt dışı oy paketlerinde 7 binden fazlası onaylandı