Tefeyyüz İlkokulu’nda “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlandı

Bugün Üsküp’ün Tefeyyüz İlköğretim Okulu’nda eğitim vermekte olan Türk öğretmenler ile emekli olan öğretmenler bir araya getirilip 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Aydın DAVUD / TİMEBALKAN

Tefeyyüz İ.O.’nda geleneksel olarak her yıl kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yılda sade bir kutlama gerçekleştirerek, emekli ve yeni nesil öğretmenleri bir araya getirdi. Kutlamada konuşma yapan Tefeyyüz İ.O. müdürü Osman Emin, “Öğretmenliğin meşakkatli ve kutsal bir görev olduğunu hatırlatıyorum ve tüm Türk öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

1
Osman Emin: “Öğretmenlerimize birer gül vererek onların göstermiş oldukları değerleri küçük bir sembol ile ifade etmeyi düşündük.

Üsküp Yunus Emre Enstitüsü’nün de katkılarıyla gerçekleşen öğretmenler günü kutlamasında konuşan Tefeyyüz İ.O. müdürü Osman Emin, “Tefeyyüz İ.O. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü etkinliklerle kutlamaktadır. Bu vesileyle bütün amacımız emekli olan öğretmenler ile genç nesili bir araya getirip onların görüşlerini alıp bir kaynaşma olması vesilesiyle Öğretmenler Günü’nü kutlamaktayız.” dedi.

Osman Emin, “Sade bir törenle bu yıl kutlamaya karar verdik ve Üsküp Yunus Emre Enstitüsü’nün verdiği katkılarıyla öğretmenlerimize birer gül vererek onların göstermiş oldukları değerleri küçük bir sembol ile ifade etmeyi düşündük. Üsküp Yunus Emre Enstitüsü’ne göstermiş oldukları ilgiden dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum, çünkü 3, 4 yıldır sürekli yanımızda olduklarını hissettirdiler. Böyle kurumların özellikle öğretmenleri yılda bir gün hatırlamaları bizleri çok memnun etti. Makedonya’da öğretmenlik görevini yapanlara öğretmenliğin meşakkatli ve kutsal bir görev olduğunu hatırlatıyorum ve tüm Türk öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.” diye konuştu.

2

Programda öğretmenlere güller hediye edildi ve kokteyl ikramı ile kutlama son buldu.

Read Previous

TDP’nin seçim kampanyası devam ediyor

Read Next

İz Bırakanlar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *