
Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Afrim Gaşi, Üsküp’e gelen Hırvatistan Parlamentosu Başkanı Gordan Jandroković’i, resmi törenle kabul etti.
Ziyaret, Jandroković ve Gaşi arasında yapılan ikili bir görüşmeyle başladı, ardından her iki ülkenin delegasyonları arasında görüşmeler yapıldı ve her iki parlamentonun başkanları da bu görüşmelere katıldı.
Ziyaretin bir parçası olarak, Jandroković, Anı Defteri’ne imza atacak ve ardından Meclis Başkanlarının medya için açıklamaları yapılacaktır. Resmi program kapsamında, Hırvatistan Cumhurbaşkanı, Meclis’teki 37. oturumda milletvekillerine hitap edecektir.
Bunun yanı sıra, Jandroković, Hırvatistan Parlamentosu ile işbirliği yapan Milletvekilleri Grubu Başkanı Blagica Lasovska ile görüşecek ve grup üyeleriyle de bir araya gelecektir.