Uzatmalarda Gelen Hüzün

Çayır semtinin futbol takımı FC Shkupi taraftarı önünde çıktığı ilk maçta galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı.

Ligin 4. haftasında Shkupi evinde ağırladığı Horizont Turnovo karşısında gülen taraf olamadı.Oyuna agresif ve çok istekli başlayan ev sahibi takım Shkupi ilk yarıyı 0 – 0 kapatırken, ikinci yarının 70. dakikasında Fatmir Arifi’yle 1 – 0 öne geçti. 3 Puana çok yakın olan ev sahibi takım 90+2 de penaltıdan yediği gol ile beraberliğe boyun eğdi.

Çoşkulu bir taraftar grubu önünde oynayan Shkupi maçı kazanamasa da ligde 5. haftaya girilirken namağlup ünvanını koruyor.

 

Hakan Ali / TimeBalkan

Read Previous

Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı Görüşülüyor

Read Next

‘Türkiye’nin Tutumunun Kıymetini Bilmeliyiz’

One Comment

  • The assignment submission period was over and I was nervous, majorsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *