AB’nin Kosova Ofisi Başkanı’ndan Kosova’ya destek

Avrupa Birliği’nin (AB) Kosova Temsilcisi Büyükelçisi Dirk Schuebel, AB ve üye devletlerinin Kosova’nın Avrupa entegrasyonu yolunda desteğini sürdüreceğini belirtti.

Schuebel, Kosova’daki Belçika Büyükelçisi Arnaud Dusaucy ile bir araya gelerek, AB ülkelerinin Kosova’ya sunduğu siyasi ve mali desteği ele aldı.

AB’nin Kosova Ofisi, yaptığı açıklamada, görüşmede AB ve üye devletlerinin Kosova’ya Avrupa entegrasyon sürecinde sağladığı desteğin görüşüldüğünü duyurdu.

Kosova’daki “TeamEurope” ile temaslarımı sürdüren Schuebel, AB ve üye devletlerinin Kosova’ya AB entegrasyonu yolunda sağladığı siyasi ve mali desteği görüştüklerini ve Kosova’nın yanında olmaya devam erriklerini kaydetti.

Bu görüşme, AB Büyükelçisi’nin Kosova’daki Avrupa Birliği üye devletlerinin diplomatik temsilcileriyle yaptığı temaslar çerçevesinde gerçekleşti.








Kosovaport

Read Previous

Avrupa’da 2025 sonrası doğan çocuklar yaklaşık 2 kat daha fazla “yangın havası”na maruz kalacak

Read Next

Yunanistan’ın Serez kenti ve Argolida bölgesinde orman yangını çıktı