Üsküp’ün Kruşopek Köyü’nde uyuşturucu operasyonu

Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’ün Saray ilçesine bağlı Kruşopek Köyü’ne uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Kuzey Makedonya İçişleri Bakanlığı gerekli izinler alınarak uyuşturucu operasyonunun yapıldığını doğrularken detaylı bilginin yarın paylaşılacağı bilgisini verdi.

İçişleri Bakanı Nake Çulev sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı’nın şu anda çok çeşitli operasyonel önlemler ve faaliyetler üstlendiğini söyledi.

Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları ve duruşma öncesi hakimin emriyle Üsküp yakınlarındaki Kruşopek köyünde yasadışı uyuşturucu kaçakçılığı için araştırmaların yürütüldüğünü kaydeden Çulev, “İçişleri Bakanlığı’nın tüm kapasitesi vatandaşların korunması ve devletin güvenliği için görev başındadır. Üst düzey İçişleri Bakanlığı yetkililerinin işbirliği yaptıkları ve ülkenin suç yapılarını destekledikleri zaman geçti. Daha fazla bilgi yarın kamuoyuyla paylaşılacak.” ifadelerine yer verdi.

TV21’in haberine göre, Amerika’dan Karadağ’ın Bar şehrine gelen 1.3 ton kokain daha sonra Slovenya’nın Koper şehrine gitmek üzere Üsküp’ün Saray ilçesine muz taşıyan tır aracalığıyla geldiği iddia ediliyor.

 

 

 

 

 

 

Read Previous

“TEKNOFEST 2020” Üsküp’te tanıtıldı

Read Next

Bulgaristan’da Toll sistemi uygulamaya geçiyor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *