Kısa bir süre önce orduya dönüşmesi kararlaştırılan Kosova Güvenlik Gücü (FSK) Komutanı General Rrahman Rama, Mitroviça “İsa Boletini” üniversitesi öğrencilerine konferans verdi.
14 Aralık tarihinde Kosova ordusunun kurulmasının, bağımsızlığının ilan edilmesinden sonra en önemli gelişme olduğunu değerlendiren General Rama, FSK’nın dönüşüm sürecinin başladığını, dolayısıyla yükümlülük ve sorumluluklarının da arttığını belirtti.
“Ordu olarak ABD’nin ürünüyüz. Çünkü hedefimiz, Avrupa –Atlantik oluşumlarının bir parçası olmaktır. Bağışlar geliyor ve Kosova bütçesine yük değiliz” ifadesini kullanan General Rrahman Rama, gelecek yıl ABD tarafından orduya 12 milyon Euro tutarında yatırım yapılacağını sözlerine ekledi.
Kosovaport









4 Comments
Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for providing these details.
Esta publicación es de excelente calidad. Estoy seguro de que será beneficiosa para todos.
William Jacket offers a wide range of stylish and durable jackets for both men and women Tyler Durden Fight Club Bath Robe.
Lần đầu đọc mà đã muốn theo dõi bạn luôn.