Kosova Başbakan Ramush Haradinaj, Amerikan “Contour Global” şirketi temsilcisi Joseph Brandt’i kabul etti. Görüşmede “Yeni Kosova” Termik Santrali’nin ülke ekonomisine yeni kalkınma perspektifini temin eden güçlü enstrümanı teşkil ettiği ortaklaşa değerlendirdi.
Gerçekleşen görüşmeyle ilgili Başbakan Ramush Haradinaj sosyal medyadan şu açıklamayı yayımladı:
“Yeni Kosova” Termik Santrali ülke ekonomisine yeni kalkınma perspektifini temin eden güçlü bir enstrümandır. Amerikan’ın ünlü “Contour Global” şirketinin temsilcisi Joseph Brandt ile Kosova’da enerji bağımsızlığı ve istikrarın temin edildiği bu büyük projenin başlaması için yöntemleri istişare ettik. Görüşme kapsamında “Yeni Kosova” Termik Santrali’nin gerçekleşmesi için tüm safhaların koordinasyonu hakkında bilgilendirildim ve her şeyin öngörülen plan üzere geliştiği teyidini aldım.”
Kaynak: Kosovahaber.net









One Comment
naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.