Özel Savcılığa Karşı Özel Savaş

Bazı analistlere göre 24 Nisan erken parlamento seçimleri yaklaştıkça, Özel Savcılık tarafından soruşturma açılması beklenen bazı  kurum ve kuruluşlarda kaygılar artmakta, dolayısıyla sözkonusu kurumlar bunu amortize etmek için her türlü çabayı gösterecekler.

Deutsche Welle’ye açıklama yapan analistler ikinci aşamada Özel Savcılığın çalışmaması için yoğun baskılar yapılacağını belirtiyorlar. İlk aşamada Özel Savcılığın kurulmasını engellemek için çeşitli baskılar yapıldığını vurgulayan analistler, son bir hafta içinde, Özel Savcılığa beş kişiden, beş yeni suç duyurusu yapıldığını belirtiyorlar.  Üç suç duyurusu bilinmeyen faillere karşı, iki suç duyurusu ise Özel Savcılıkta görev yapan iki savcıya karşı başlatıldı. Savcılar resmi görevini yaparken kötü muamalle yaptıkları ile suçlanmaktadır.

Read Previous

Dünya Gezgini Aile: Türk İnsanı Çok Tatlı ve Misafirperver

Read Next

Türkiye’den Kosova’ya Büyük Destek!

One Comment

  • An interesting discussion is definitely worth comment. I believe that you should write more about this topic, it might not be a taboo matter but usually people do not discuss these topics. To the next! Best wishes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *