Kosova’yı Makedonya’ya bağlayan “ Arben Xhaferi” otoyolunda inşa edilmekte olan köprü, bölgenin en uzun köprülerinin başında yer alacak.
Kosova’yı Makedonya’ya bağlayan “ Arben Xhaferi” otoyolunda inşa edilmekte olan 6 km uzunluğundaki köprü, bölgenin en uzun köprülerinin başında yer alacak.
Priştine ile Kosova’nın Makedonya ile sınır kapısının yer aldığı Elez Han belediyesine kadar uzanan 60 kilometrelik otoyolun, bu yılın sonunda hizmete verilmesi planlanıyor.
ABD- Türk ortaklığı “Behctel-Enka” şirketleri tarafından inşa edilen otoyol 653 milyon Euro’ya mal oldu.
Kosovaport









One Comment
Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.