Türkiye Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrail askerlerinin Filistinlileri şehit etmesine dair, “Bugünkü katliamı kınamak yetmez, artık ortak adımlar atmak gerekiyor.” dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail askerlerinin Filistinlileri şehit etmesi ile ilgili, “Bugünkü katliamı kınamak yetmez, artık ortak adımlar atmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi’nin hep birlikte daha güçlü bir tavır sergilemesi gerektiğini kaydetti.
![]()
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, “Bugün İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarında şehit ettiği her bir Filistinli, İsrail’in utanç duvarına eklenen yeni bir cinayet, yeni bir lekedir.” ifadesini kullandı.
Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, “Bugün İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarında şehit ettiği her bir Filistinli, İsrail’in utanç duvarına eklenen yeni bir cinayet, yeni bir lekedir. Dünyanın bu sistematik yok etme barbarlığı karşısındaki sessizliği de ayrı bir utanç tablosudur.” paylaşımında bulundu.










2 Comments
Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.
I appreciate the practical advice you’ve given here.