Zvrlevski görevden alınmadan milletvekillerine tatil yok

En geç 8 Ağustos’a kadar bütçenin yeniden dengelenmesi ve savcı Marko Zvrlevski’nin görevden alınması oturumunun onaylanmasının ardından milletvekilleri yaz tatiline gidecek.

Makedonya Sosyal Demokratlar Birliği(SDSM), savcı Marko Zvrlevski’nin görevden alınması için meclisin çoğunluğu gerekiyorsa tatilden vazgeçeceklerini söyledi.

Meclis çoğunlu, “Plana uygun giderse 8 Ağustos’a kadar bütçenin yeniden dengelenmesi ve savcı Marko Zvrlevski’nin görevden alınması sağlanacaktır.” açıklamasını yaptı.

Meclis Başkanı Talat Caferi MIA haber ajansına verdiği bir röportajda, milletvekillerinin tatili 4 Ağustos’ta başlayacağını ve seçim tarihinin son duyurlma günü 6 Ağustos olacağını bildirdi.

Read Previous

Türk Sanatçılar Kosova Çizgi Roman ve Karikatür festivali’nde

Read Next

Üsküp’te haftasonuda 28 trafik kazası meydana geldi

3 Comments

  • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others.

  • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!

  • For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *