T.C. Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara, Kalkandelen Belediyesi’ni ziyaret etti

Bugün sabah erken saatlerinde Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkan Kara, Kalkandelen Belediye Başkanı Teuta Arifi’ye ziyarette bulundu.

Haber: Aydın DAVUD, Fotoğraf: Sezer SALİHİ / TIMEBALKAN

Üsküp Büyükelçisi Kara’yı makamında kabul eden Teuta Arifi, görüşmeyi basına kapalı gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Büyükelçi Tülin Erkan Kara ve Kalkandelen Belediye Başkanı Teuta Arifi TimeBalkan portalına açıklamalarda bulundu.

Kalkandelen Belediye Başkanı’na misafirperverliği için teşekkürlerini sunan T.C. Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara, “Şehre girerken şunu söyledim. Buraya bir bayan eli değmiş. Yani gerek estetik ruh açısında, gerek şehirdeki o güzellik bakımından. Gelmeden önce de ziyaret etmiş olduğum Alaca Camii’ne uğradım. Orada ki o görkemide gördüm.” dedi.

Teuta Arifi’nin de kendisi gibi siyasetten gelmiş olması ortak bir çok yönlerinin olduğunu belirten Erkal Kara, “Ben böyle güzel ve çok başarılı bir Belediye Başkanı ile tanışmış olmaktan son derece memnun oldum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

T.C. Üsküp Büyükelçisini karşılamak büyük bir memnuniyet olduğunu dile getiren Kalkandelen Belediye Başkanı Teuta Arifi, “Kalkandelen’de Türkiye’ye karşı her zaman büyük bir sempati vardı. Ondan ötürü her zaman lokal bakımdan çok güzel ilişkilerimiz olmuştur. Bizim için ülke olarak Türkiye’nin desteği NATO’ya her bir bakımdan çok önemlidir.” ifadelerini kullandı.

 

Read Previous

Türk semazenlerden Mescid-i Aksa’da sema gösterisi

Read Next

Kalkandelen Kültür Evi’nde 23 Nisan Bayramı kutlandı

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *