Kosova Güvenlik Gücü Eğitim Merkezine beş yıllık akreditasyon

Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci, Kosova Güvenlik Gücü (FSK) bünyesindeki Üniversite Çalışmaları Merkezinin ilk kez beş yıllık yeniden akreditasyon aldığını açıkladı.

Maqedonci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, merkezin daha önce üç yıl olan akreditasyon süresinin beş yıla çıkarıldığını belirtti.

Bu gelişmenin FSK bünyesinde askeri eğitimin geliştirilmesi, akademik ve mesleki standartların yükseltilmesi yönünde yürütülen çalışmaların bir sonucu olduğunu ifade etti.

Savunma Bakanlığı olarak eğitim programlarının modernizasyonuna, personelin mesleki gelişimine ve askeri öğrenciler için yeni fırsatlar oluşturulmasına önem verdiklerini vurgulayan Maqedonci, geleceğin subaylarının eğitimine yapılan yatırımın Kosova Güvenlik Gücünün geleceğine yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Maqedonci, beş yıllık akreditasyonun elde edilmesindeki çalışmalarından dolayı Üniversite Çalışmaları Merkezinin yöneticilerini ve personelini tebrik etti.

Read Previous

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Konaković, İİT toplantısına katıldı

Read Next

Bosna Hersek’te 1.200’den fazla askerin katılımıyla NATO standartlarında tatbikat