İslam Dudaev, Taranto 2026 Akdeniz Oyunları’nda Arnavutluk’a altın madalya kazandırdı

Güreşçi İslam Dudaev, Arnavutluk’a Taranto 2026 Akdeniz Oyunları’ndaki ilk altın madalyasını kazandırdı.

Dudaev, serbest stil 74 kilo kategorisinde şampiyon oldu. Finalde Kuzey Makedonya’yı temsil eden Fati Veyselli, sakatlığı nedeniyle mücadeleye devam edemeyince Dudaev karşılaşmayı kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.

Arnavutluk Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Blendi Gonca, Dudaev’in başarısını Arnavutluk sporu için tarihi bir an olarak değerlendirdi.

Gonca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Dudaev’in Taranto 2026’da altın madalya kazanarak Arnavutluk’a uluslararası arenada önemli bir başarı kazandırdığını belirterek, bu sonucun Arnavut güreşi için tarihi bir gün olduğunu ifade etti.

Read Previous

Komşiç’ten Srebrenitsa Anıt Merkezi çalışanlarına destek

Read Next

NESİL Derneği’nden öğrencilere sabah okulu imkânı