Radoviş’te bir kişinin aracından 14 bin 440 euro çıktı

Kuzey Makedonya’nın Radoviş kentinde 35 yaşındaki bir kişinin aracında farklı para birimlerinde toplam 14 bin 440 euro bulundu. Söz konusu kişinin paranın kaynağına ilişkin herhangi bir belge sunamadığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre polis, 13 Ağustos’ta Radoviş-İştip karayolunda, Buçim köyü yol ayrımında bir Audi marka aracı durdurdu.

Aracı kullanan M.V. hakkında daha önce uyuşturucu üretimi ve kaçakçılığı şüphesiyle evden çıkmama şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Araçta yapılan aramada 14 bin 440 euro ele geçirilirken, olayla ilgili savcılığa bilgi verildi.

İçişleri Bakanlığı, M.V.’nin bulunan paranın kaynağına ilişkin herhangi bir belge sunamadığını açıkladı.

35 yaşındaki şüpheli 14 Ağustos’ta Gevgeliye Temel Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme, hakkında 30 gün tutukluluk kararı verdi. Kararın ardından şüpheli Üsküp Cezaevi’ne gönderildi.

Read Previous

Mickoski: “Sahte su kirliliği paniği yaratılacağına dair bir gün önceden bilgi aldık”