Kosova Dışişleri Bakan Vekili Glauk Konjufca, Nijerya Federal Cumhuriyeti’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdiğini ve burada Federal Hükümet Sekreteri Senatör George Akume tarafından kabul edildiğini açıkladı.
Konjufca, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Senatör Akume ile görüşmekten memnuniyet duyduğunu belirterek iki ülke arasındaki iş birliğinin geliştirilmesinin önemine dikkat çekti.
“Federal Nijerya Cumhuriyeti’ne gerçekleştirdiğim çalışma ziyaretinde, Federal Hükümet Sekreteri Sayın Senatör George Akume ile görüşme onuruna sahip oldum” ifadelerini kullanan Konjufca, Kosova’nın Nijerya ile yapıcı bir diyalog geliştirmeyi ve ilişkileri güçlendirme fırsatlarını değerlendirmeyi hedeflediğini söyledi.
Konjufca, Kosova’nın Nijerya ile daha yapıcı bir angajman kurmayı ve iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirme imkânlarını araştırmayı beklediğini de vurguladı.
Ziyaretin sonunda Konjufca, gösterilen misafirperverlik için Senatör Akume’ye ve ekibine teşekkür etti.











