Saraybosna’da Makedonya ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde futbol heyecanı yaşanıyor

Bosna Hersek ile Kuzey Makedonya futbol milli takımları arasında bu akşam oynanacak hazırlık maçı öncesinde Saraybosna’da binlerce taraftar sokakları doldurdu.

Maç, Saraybosna’daki Asim Ferhatović Hase Stadyumu’nda saat 20.30’da oynanacak. Karşılaşma, Bosna Hersek’in Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında son prova niteliği taşıyor.

Maç öncesi konuşan Bosna Hersek Teknik Direktörü Sergej Barbarez, karşılaşmanın önemli bir test olduğunu belirterek taraftar desteğinin kendileri için büyük anlam taşıdığını söyledi.

Stadyumun tamamen dolduğu ve ülkenin dört bir yanından taraftarların Saraybosna’ya geldiği aktarıldı.

Maçın ardından Bosna Hersek Milli Takımı, 6 Haziran’da ABD’nin St. Louis kentinde Panama ile bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Bosna Hersek’in Dünya Kupası’nda Kanada, İsviçre ve Katar ile aynı grupta yer aldığı ve grup maçlarının yerel saatle akşam oynanacağı bildirildi.

Read Previous

“Arnavut Dijital Çözümleri” Tanıtıldı