Belgrad’da 280’den fazla katılımcının yer aldığı otomobil ve motosiklet fuarları açıldı

Belgrad Fuarı’nda Çarşamba günü 57. Uluslararası Otomobil Fuarı “DDOR BG Car Show 09” ve 18. Uluslararası Motosiklet, ATV, Scooter ve Ekipman Fuarı Motopassion kapılarını açtı. Etkinlikte 280’den fazla katılımcı yer aldı.

Otomobil fuarı, ünlü İtalyan otomobil ve endüstriyel tasarımcısı Fabrizio Giugiaro tarafından resmi olarak açıldı ve fuar bu yıl “Kaçırılmayacak Sürüş” sloganıyla gerçekleştiriliyor.

Belgrad Fuarı Yönetim Kurulu Başkanı Marko Blažić, fuarda 216 otomobil ve 82 motosiklet katılımcısının yer aldığını belirtti.

Fuarda ayrıca 70’ten fazla elektrikli araç modeli sergilenecek.

Sırp Araç ve Yedek Parça İthalatçıları Derneği Başkanı Aleksandra Đurđević, Çinli dört markanın (Zeekr, Leap Motors, Changan ve Jetour) ilk kez yerel pazara sunulacağını duyurdu ve elektrifikasyonun otomotiv endüstrisi için önemini vurguladı.

Fuar yedi gün sürecek ve ziyaretçiler en yeni otomobil, motosiklet, scooter ve ATV modellerini görebilecek. Etkinlikte 50 otomobil markası ve 73 modelin dünya prömiyeri gerçekleştirilecek.

Motopassion Motosiklet Fuarı’nda ise 82 katılımcı, 46 motosiklet ve ATV markası ile yer alıyor ve bunlardan 16 marka 32 yeni modeli ilk kez sergileyecek.

Fuar, 18–23 Mart tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Read Previous

Mecliste Savcılık Yasasına 27 Değişiklik Önerisi Sunuldu

Read Next

Kosova’da Savaş Suçlarından İki Kişi Hapis Cezasına Çarptırıldı