Suudi Arabistan’dan Bulgaristan’daki Müslümanlara 24 Ton Hurma Bağışı

Suudi Arabistan’ın Bulgaristan Büyükelçiliğinde, ülkedeki Müslümanlara yönelik 24 tonluk hurma bağışının teslim töreni gerçekleştirildi. Törene, Suudi Arabistan’ın Bulgaristan Büyükelçisi Rami Bin Suud El-Utaybi ile Bulgaristan Başmüftüsü Dr. Mustafa Haci katıldı.

Büyükelçi El-Utaybi, Suudi Arabistan ile Bulgaristan Başmüftülüğü arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaparak, krallığın Müslüman topluluklara destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Başmüftü Dr. Haci ise bağışın ülke genelindeki tüm bölgelere dağıtılacağını belirterek Suudi Arabistan hükümetine teşekkür etti. Dr. Haci, Ramazan ayı vesilesiyle yapılan bağışın Müslümanlar için anlam taşıdığını ifade ederek Suudi halkı ve tüm Müslümanlar için dua etti.

24 ton hurmanın, Ramazan ayı boyunca Bulgaristan’ın çeşitli yerlerindeki Müslümanlara ulaştırılması planlanıyor.





Kırcaalihaber

Read Previous

ABD’nin yeni gümrük tarifeleri Kosova’yı olumsuz etkiledi

Read Next

NATO: Avrupa, ABD’nin ne yapacağını düşünerek kaygılanmayı bırakıp kendi yapabileceklerine odaklanmalı