Erken seçimlerin nabzı TİMEBALKAN da attı

Uzun bir siyasi krizin ardından dün Makedonya vatandaşları erken genel seçimlerinde oylarını kullanarak iradesini ortaya koydu. Balkan Türkleri ve Türkiye, seçimleri TİMEBALKAN’dan takip etti.

Makedonya’da düzenlenen 2016 erken genel seçimlerinde TİMEBALKAN haber sitesi, Türk Demokratik Partisi 5. seçim bölgesinde 10. sıradan aday olan Mütahir Maksut, Türk Hareket Partisi 3. seçim bölgesinde 7. sıradan aday olan Enes İbrahim ve Türk Milli Birlik Hareketi 6. seçim bölgesinde 7. sıradan aday olan Deniz Rızvançe ile özel röportajlar gerçekleştirdi. VMRO DPMNE ile MSDB’nin ve Arnavut partilerindeki seçim öncesi son durumları da anbean takipçilerine ileten sitemiz bunun yanı sıra Devlet Seçim Kurumu, MOST Derneği ve Avrupa gözlemcilerinin raporlarını da aktardı.

Seçim yasağının başlamasına saatler kala düzenlediğimiz “2016 erken genel seçimlerinde hangi Türk partisini destekleyeceksiniz?” anketimiz yoğun ilgi gördü. Seçim gününde yayınladığımız 18 haber ve Devlet Seçim Komisyonu oranlarını belirten grafikle, seçim sonuçlarını en hızlı ve doğru şekilde izleyicilerimize ulaştırdık.

Takipçilerimize gösterdikleri teveccüh için teşşekkür eder, bu güne kadar sürdürdüğümüz doğru, hızlı, güvenilir ve tarafsız haberciliğimizi devam ettireceğimizi bildiririz.

Read Previous

Türkiye’nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Yenel: AB dersini almış vaziyette

Read Next

FIFA Ballon d’Or 2016’nın sahibi Ronaldo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *