TMBH İstanbul’daki iki bombalı saldırıyı en sert dille kınadı

Türk Milli Birlik Hareketi yaptığı yazılı açıklmada Beşiktaş’ta düzenlenen hain ve menfur saldırıyı lanetleyerek Türkiye Cumhuriyeti bu saldırıların üstünden gelecek kapasiteye sahip olduğunun altını çizdi.

Açıklamada şunlar belirtiliyor:

“Makedonya Türklerinin milli refleksi ve vicdanı olan Türk Milli Birlik Hareketi’nin bütün mensupları Beşiktaş’ta düzenlenen hain ve menfur saldırıdan dolayı derinden sarsılmıştır. Bu terör saldırıları hangi taraftan gelirse gelsin anavatanımızı sarsamaz. Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti bu saldırıların üstünden gelecek kapasiteye sahiptir ve lanet terörün kökünü kazıyacağına inanıyoruz. Beşiktaş’taki iki bombalı saldırıyı lanetliyor ve en sert dille kınıyoruz. Bu saldırılar anavatana karşı olan sevdamıza hiçbir zaman gölge düşüremeyecektir ve her zaman anavatanımızın yanında yer aldığımızı herkesin bilmesini istiyoruz.
Bu menfur saldırıda şehit düşen kardeşlerimize gani gani rahmet dileriz, mekanları cennet olsun. Ayrıca bu saldırıda yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Anavatanımız başı sağolsun.”

Read Previous

İstanbul’daki terör saldırısında şehit sayısı 38’e yükseldi

Read Next

Makedonya’da halk sandık başında

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *