DENTAKADEMİ Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Üsküplü hemşehrilerini bekliyor

Daha önce Derindere Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan, şu anda da Dentakademi Ağız ve Diş Sağlığı Grubu’nun Genel Müdürlüğü’ nü yürüten Serkan Bülent Şahin, Üsküplü hemşehrilerine DENTAKADEMİ’yi anlattı.

İstanbul Maltepe İlçesi’nde faaliyet gösteren DentAkademi Ağız ve Diş Sağlığı Grubu; bir Merkez ve Poliklinik ile Almanya’da partner kliniği bulunan bir grup şirkettir. Yakın zamanda İngiltere Londra’ da bulunan Harley Street’de yeni bir Klinikle daha hizmetine devam edecektir.

Dentakademi Ağız ve Diş Sağlığı Grubu’nun Genel Müdürü Serkan Bülent Şahin

2013 yılında İstanbul Maltepe’ de kurulan ve 2500 m2’lik bir alanda ameliyathanesi, sedasyon ünitesi, merkezde 17, poliklinikte 6 birimi bulunan Grubumuzda; toplamda alanlarında deneyimli 25 hekim ile son derece teknolojik ürünü panoramik, sefalometrik ve 3D volümetrik tomografi, ağız içi tarayıcı ve röntgen cihazları ile hizmet vermektedir. 

Grubumuz Avrupa’da 126.000 diş kliniğinin içerisinde bulunduğu Global Clinic Rating Listesinde 1. sırada ödüllendirilmiştir. 2017 yılından buyana GCR tarafından uluslararası akreditesi onaylanan Merkezimizde 53 ülkeden tedavi amaçlı gelen hasta sayımız 11000’ i geçmiştir. Her yıl 12.000′ den fazla hastaya dokunan DentAkademi, % 99’luk başarı ile implant uygulamasına sahip, hayata yeni ve özgüvenli yüzler sunmayı hedef edinmiştir. 

“HAYATA GÜLÜMSEYİN” sloganıyla 2013 yılında 3 diş hekimi tarafından kurulan DENTAKADEMİ; bugün branşında güçlü ve deneyimli 25 hekim kadrosu ile yerli ve yabancı hastalara hizmet vermektedir.

Grubun Genel Müdürü olarak; daha önce olduğu gibi DENTAKADEMİ AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİMİZ’de de Üsküplü Hemşehrilerimize doğru, kaliteli, uygun hizmet vermeyi kendimize görev edindik.

Sizleri ağırlamak ve memnun etmek dileklerimle…

Read Previous

Batı Trakya Türkleri, Yunanistan’da Osmanlı izlerini yaşatmaya çalışıyor

Read Next

Ekonomi Bakanı: Fiyat indiriminin daha da büyük olması bekleniyor