“İçişleri Bakanlığı tüm vatandaşların kendilerini güvende hissedecekleri şekilde müdahale etmede uygun kapasiteye sahip”

Kuzey Makedonya İçişleri Bakanı Pançe Toşkovski, İçişleri Bakanlığı’nın tüm vatandaşların kendilerini güvende ve sakin hissedecekleri şekilde müdahale etme konusunda uygun kapasiteye sahip olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Pançe Toşkovski, Gyorçe Petrov Polis Merkezindeki Bölgesel K9 Merkezinin açılışının ardından medyaya yaptığı açıklamada, birimlerin yetkililere gerekli bilgileri ilettiğini söyledi.

Ülkede sahip olunan kurumsal formlardaki bu tür yeterliliklerle ilgilenen birimlerin, kendi bünyesindeki yetkili yönetim organlarına uygun bilgileri iletmiş ve iletmeye devam ettiğini kaydeden Toşkovski, “Sırasıyla Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile paylaşıldı. Dolayısıyla, etnik gruplar arası gerilimleri körüklemeye yönelik girişimler konusunda geçmişte söylediğimiz her şey, bu aylarda da gördüğümüz gibi, bunların bir gerçeklik olduğu yönünde, buna göre yanıt verdik ve gelecekte de buna göre yanıt vereceğiz. gelecek.” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan, İçişleri Bakanlığı’nın geçtiğimiz dönemde çok sayıda soruşturma açtığını da sözlerine ekledi.

Read Previous

Bulgaristan, Lübnan’dan tahliyeler için hazırlık yapıyor

Read Next

2023’te en yüksek kar artışı sağlayan 10 Makedonya şirketi