Mickoski gelecek yıl İştip’e yeni bir çevre yolu yapılacağını duyurdu

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, gelecek yıl İştip Belediyesi’nde yeni bir çevre yolu yapılacağını duyurdu.

Başbakan Hristijan Mickoski, bugün beraberindeki heyet ile Makedonya’nın orta kesiminin doğusunda bulunan İştip şehrine bir ziyarette bulundu.

Mickoski burada yaptığı konuşmada, “Vatandaşların keyifli vakit geçirmesini bekliyorum. Bu hafta sonunu nasıl geçireceği konusunda ikilemde kalan herkesi, İştip spesiyalitesi olan İştip pidesinin tadını çok güzel müziklerle tatmaya İştip’e davet ediyorum ve bunun önümüzdeki yıllarda da bir gelenek olarak kalacağını umuyorum.” diye konuştu.

İştip Belediye Başkanının merkezi hükümet tarafından finanse edilecek projeyi yani çevre yolunu da duyurduğunu kaydeden Mickoski, “Bu aşamada değeri 2 milyon Euro’nun biraz altında olacak bir proje, ancak bu nedenle gelecek yılın başında belediyelere yeniden ciddi yatırımlar planlıyoruz ve Yerel Yönetim Bakanlığı aracılığıyla yine bir kamu çağrısı yapılacak.” ifadelerini kullandı.

İştip’teki belediye başkanı, meclis üyeleri, yönetim ve milletvekilleri çok çalıştığını belirten Mickoski, “Birlikte çalışıyorlar ve bu tür projelerin önemli olduğunu biliyorum. zaten hazırlandı ve pratik olarak uygulanmayı bekliyor.” dedi.

Read Previous

BM Sözcüsü, “odağımız Lübnan cephesine kaydı” diyen İsrailli bakana tepki gösterdi

Read Next

Kosova Eğitim Bakanı Nagavci: Önceliğimiz eğitimin kalitesini yükseltmek