El Hilal Derneği’nden 400 öğrenciye çanta ve okul malzemeleri

“El Hilal” Yardım Derneği, programsal faaliyetleri çerçevesinde ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine yaklaşık 400 adet çanta ve okul araç-gereçleri yardımında bulundu.

Eğitim yılının başlamasından sonra yapılan bu etkinliğin amacı, henüz çanta ve diğer okul araç-gereçlerini temin edemeyen yardıma muhtaç öğrencilere bu tür yardımların ulaştırılmasıydı.

El Hilal Derneği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“El Hilal’in bazı şubelerinin ve yerli hayırseverlerin desteğiyle Kırçova, Gostivar, Kalkandelen, Kumanova ve Üsküp’ün Çayır, Saray ile Karşıyaka şubelerinde ve merkezi ofiste 400 okul setini temin edip dağıtılması gerçekleşmiştir.

Bu yardım faaliyetinin son gününde El Hilal Başkanı Behicüddin Şehapi ve beraberindeki gonüllüler Studeniçan köyündeki ” Naim Fraşeri” okulunu ziyaret ederek bu vesileyle okul yöneticilerinin hazırladıkları listeye göre 40 çoçuğa yardımlarını bizzat teslim etmişlerdir.

Bu proje aracılığıyla El Hilal, öğrencilere ve eğitim kurumlarına gösterdiği özen ve ilginin kuruluşun faaliyetlerindeki önceliklerinden biri olmaya devam ettiğini bir kez daha kanıtlamıştır.”

Read Previous

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’ten zorunlu askerlik uygulamasına onay

Read Next

Türk turistlerin Üsküp’te Osmanlı ruhunu hissettiği yer: Türk Çarşısı