Mickoski: Dün itibariyle 66 belediye 215 proje sundu

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, belediyelere yönelik sermaye projeleriyle ilgili 66 belediyenin 215 proje sunduğunu açıkladı.

Başbakan Hristijan Mickoski, belediyelere yönelik sermaye projeleri çağrısının son gününe ilişkin bir gazetecinin sorusunu yanıtladı.

Başvurularla ilgili son derece memnun olduğunu kaydeden Mickoski, “Belediyeleri ve belediyelerdeki idareleri gerçekten tebrik ediyorum, çünkü zaten 66 belediye dün itibariyle 215’e yakın proje sundu. Bu da onların sadece VMRO-DPMNE liderliğindeki koalisyondan değil, aynı zamanda SDSM’dan, BDİ’den, VLEN ve ZNAM’dan da belediyeler de olduğu anlamına geliyor.” ifadelerini kullandı.

Bugün başka tekliflerin de gelmesini beklediğini ifade eden Mickoski, “250 projeye ulaşmasını bekliyorum. 250 proje, yüzlerce aile için daha iyi yaşam koşulları anlamına geliyor ve bu projenin özü de bu; vatandaşların gerçek ihtiyaçlarına yeterli yanıt verecek bir şey yapmak ve böylece mümkün olan en fazla sayıda sermaye yatırımını gerçekleştirerek ekonomiyi hareketlendirmek.” diye konuştu.

Read Previous

Bulgaristan’da seçimler için 28 parti ve 11 koalisyon kayıt yaptırdı

Read Next

Yarından itibaren sıcaklıklar düşecek