Mucunski yabancı ülkelerin fahri konsoloslarıyla bir araya geldi

Kuzey Makedonya Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Timço Mucunski, yabancı ülkelerin fahri konsoloslarıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Timço Mucunski, bugün yabancı ülkelerin fahri konsoloslarıyla bir toplantı düzenleyerek, ekonomiye güçlü katkı sağlamaları, dış ticaret alışverişimizin teşvik edilmesi, karşılıklı turist tekliflerinin güçlendirilmesi ve her türlü işbirliğinin arttırılması amacıyla diğer promosyonlar ve yabancı yatırımları çekme sürecinin güçlenmesi yönündeki umudunu dile getirdi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Toplantıda Mucunski, geçmiş dönemdeki verimli işbirliği, iletişim ve başarılı ilişkilerden dolayı teşekkür ederek, çıkarlarını temsil ettiği ülkelerle ilişkilerin geliştirilmesine güçlü katkı sağladı.” ifadelerine yer verildi.

Mucunski, bölgedeki ve Avrupa’daki jeopolitik gelişmelere değinerek, ülkemizin uluslararası ilişkilerde güçlü, güvenilir ve sorumlu bir varlık olmayı, bölgenin ve ötesinin istikrarına, güvenliğine, güvenliğine ve ekonomik refahına aktif olarak katkıda bulunan bir ülke olmayı hedeflediğini vurguladı.

Read Previous

Filistin: Aksa kırmızı çizgidir, Ben-Gvir’in sinagog inşa etme çağrısı çok tehlikelidir

Read Next

Slovenya, Arnavutluk’un AB Üyeliğini Destekliyor