Başbakan Mickoski, Petrovec’te yeni spor salonu temel atma törenine katıldı

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, Petrovec Belediyesi’nde yeni spor salonunun temel atma törenine katıldı.

Başbakan Hristijan Mickoski, burada yaptığı konuşmada, “Bugün, Petrovec Belediyesi’nden ve bu kasabadan birçok çocuk tarafından kullanılacağını bildiğim yeni bir spor salonunun inşaatının başlangıcı olan bu güzel etkinliğe davet edilmek benim için bir onur ve mutluluktur.” ifadelerini kullandı.

VMRO-DPMNE liderliğindeki yeni Hükümet ve Makedonya’nız koalisyonu tarafından 2 aydan biraz daha kısa bir sürede, geçmişte bekleyen projelerin çoğunun gerçeğe dönüştüğünü kaydeden Mickoski, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ayakta duran, Hükümet olarak gelecekte destekleyeceğimiz projeleri sürekli olarak teklif eden belediye başkanımızı, meclis üyelerimizi, Bakanlığımızı ve bakanımızı, bu bölgenin 3. Seçim Bölgesi milletvekillerini tebrik ediyoruz. Bu devam etmeli, vatandaş bizden yıkmamızı değil yaratmamızı, inşa etmemizi bekliyor.”

Mümkün olduğu kadar çok çocuğun bu salonu, bu spor tesisini kullanmasını dileyen Mickoski, “Çünkü spor adeta her çocukta güzel bir ruh yaratıyor ve bu sayede dürüst ve doğru yetişkinlerin oluştuğunu söyleyebilirim.” dedi.

Read Previous

Köprü Gençlik Okulu öğrencilerinden YTB ziyareti

Read Next

Cumhurbaşkanlığı, K. Makedonya BM Daimi Temsilcisi Frçkoski’nin istifasını doğruladı