Büyükelçi Ulusoy, Köprülü, Çaşka ve Negotino belediyelerini ziyaret etti

Türkiye’nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Kuzey Makedonya’daki Köprülü (Veles), Çaşka ve Negotino belediyelerini ziyaret ederek belediye başkanları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye’nin Üsküp Büyükelçiliği’nin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

Büyükelçimiz Fatih Ulusoy, Köprülü şehrini ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı Kosta Naykov ve Belediye Meclis heyetiyle işbirliği alanları ve Türk toplumunun ihtiyaçlarına dair bir görüşme gerçekleştirmiştir. Büyükelçimiz, Köprülü’deki Karşıyaka Dostluk Parkı’nı ve parkta yer alan Atatürk heykelini ziyaret etmiştir.

Büyükelçimiz ayrıca Din Hizmetleri Müşavirimizle birlikte Köprülü Müftüsüyle de biraraya gelmiş ve Fazıl Ahmet Paşa Camii’ni ziyaret etmiştir.

Büyükelçimiz Fatih Ulusoy, Çaşka Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Goran Stojanovski’yle bir görüşme gerçekleştirmiştir. Görüşmede Melnitsa köyü muhtarı da hazır bulunmuştur. İşbirliği alanları ve Melnitsa’daki kardeşlerimizin ihtiyaçlarının ele alındığı görüşmenin ardından Melnitsa köyünü ziyaret eden Büyükelçimiz, köyde yaşayan kardeşlerimizle biraraya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinlemiştir.

Negotino’yu ziyaret eden Büyükelçimiz Fatih Ulusoy, Negotino Belediye Başkanı Goran Stojanov’la işbirliği alanları ve bölgeye yatırım imkanlarına dair kapsamlı bir görüşme yapmıştır.

Negotino’ya bağlı Dubrovo’da kablo üretimi yapan Türk şirketi İntekar’ı Ticaret Müşavirimizle birlikte ziyaret eden Büyükelçimiz, firmanın faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi almıştır. Firmamıza başarılı çalışmalarının devamını ve bereketli kazançlar dileriz.”

Read Previous

TDP Genel Başkanı ve milletvekili İlyas’tan Vrapçişte’deki su sorunu ile ilgili açıklama

Read Next

Milletvekili Murat, bütçe değişikliği görüşmelerinde 7 değişiklik önerisi sundu