Türk şarkıcı Çelik, Bulgaristan’da konser verdi

Bulgar pop folk divası Anelia ve ünlü Türk şarkıcı Çelik, “Momçilgrad Her Zaman Kalbimde”  15. Uluslararası Momçilgradlılar (Mestanlılar) Buluşması’nın kapanışını yaptı. Kasaba stadyumunu dolduran binlerce kişi iki sanatçıyla birlikte şarkı söyledi.

Konser, büyük alkış ve tezahüratlarla karşılanan Aneliya ile başladı. En sevilen şarkılarının yanı sıra bazı yeni şarkılarını da seslendirdi.

Aneliya’nın performansının ardından kutlamanın resmi konukları sahneye çıktı. Katılanlar Arasında milletvekilleri Ceyhan İbryamov, Alizan Yahova, Tanzer Hüseinov, Sevim Ali, Valentin Tonçev, Fatme Ramadan, Pavlin Krastev, Eşeref Eşeref, Erdoan Mehmed, Dimitır Nikolov, Hayri Sadakov, Ancey Candev ve Timur Halilov, İzmir “Balgöç” Federasyonu Başkanı Abdurahim Nursoy, Bursa Mestanlılar Derneği Başkanı Mestanie Efe, Kırcaali eski Belediye Başkanı Hasan Azis de yer aldı.

Momçilgrad Belediye Başkanı İlknur Kâzım toplanan kalabalığa, “Momçilgrad’da bu kutlamalarda gerçekleşen en güzel şey birlikte olmamız. Birlikte kutluyoruz, birlikte şarkı söylüyor ve gülüyoruz çünkü sevdiğimiz ve her zaman seveceğimiz yerdeyiz. Bu yer, her zaman bizimle olan, kalbimizde olan evimiz ya da onun hatırasıdır,” dedi .

Selamlama konuşmalarının ardından Türk şarkıcı Çelik sahne aldı. İlk şarkılarıyla birlikte o ve grubu stadyumdaki seyircileri coşturdu. Konserin sonuna kadar Çelik, sanatçıyla birlikte şarkı söyleyen ve dans eden seyircilerin ruh halini yüksek tuttu.





Kaynak: Kırcaalihaber

Read Previous

Yunanistan’ın birçok bölgesi yüksek yangın riskiyle karşı karşıya

Read Next

İsrail, yerinden ettiği 2,3 milyon kişiyi Gazze’nin yüzde 14’lük kısmına hapsetmeye çalışıyor