TMBH Genel Başkanı Erdoğan Saraç’tan kurban bayramı mesajı

Türk Milli Birlik Hareketi (TMBH) Genel Başkanı Erdoğan Saraç, Kurban Bayramı vesilesiyle tebrik mesajı yayınladı.

TMBH Genel Başkanı Erdoğan Saraç, imzasıyla yayınalanan Kurban Bayramı tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Aziz soydaşlarım, değerli vatandaşlar

Balkan topraklarında, eski gönül coğrafyamızda bütün baskılara rağmen milli ve manevi değerler  at başı gitmektedir.  Vatan bildiğimiz ve devlet olarak kabul ettiğimiz Makedonyada bugün Kurban Bayramının sevincini yaşamaktayız. İki cevher değerinde olan bu vasıflarımıza sımsıkı sarılmamız bugüne kadar ayakta kalmamıza vesile olmuştur. Bu konuda gevşeme, umursamama asla olamaz ,olamayacaktır. Kurban Bayramı dayanışmayı, kardeşliği ve barışmayı emreden bir büyük Bayramımızdır. Yüce Mevla bize aklın, evladın, akrabanın bir sözle beşer olmanın değerini hatırlatıp, kul olmanın idrakine varmamıza pür dikkat etmemizi işaret etmektedir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Makedonya Türklerinin milli refleksi ve vicdanı olan Türk Milli Birlik hareketi gönül dostlarımızla beraber geleneksel hali almış olan ‘’Isparta- Makedonya Gönül Platformu olarak’’ hem aramızda hem de anavatanımız, gözümüzün nuru olan Türkiye Cumhuriyetiyle beraber hareket ederek, yakınlaşmayı, barışmayı ve dayanışmayı fiilen yerine getirmek üzere yaklaşık 150 adet kurban bağışlayarak, gerçekleştireceğiz.

Kurban bağışında bulunanların kurbanlarının kabulunu ve bu kampanyada hizmeti geçen herkesten ALLAh razı olsun dua ederek, şükranlarımızı arz ederim.

Bu Bayramın ayrıca siyasi hayatımızda, yeni kurulacak hükümetin bir ortağı olarak bugüne kadar yaptığımız icraatların daha da artacağını memnuniyetle dile getirmek istiyorum. Geçmiş hükümetlerin vatandaşa verdiği sıkıntıların önemli miktarda son bulacağını yürekten inanıyorum. Daha güzel günlere hasret kalan vatandaşlar, en yakında buna şahit olacaklarından eminiz. Hukuk ve  adaletle devleti idare etmek ve vatandaşa hizmet vermek düsturumuz olacaktır.

Kurban Bayramımızın yeniden uyanışımıza vesile olmasını    dua ederken, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi soydaşımızın ana hedefi olmalıdır. Sayıca azınlıkta olduğunuz topraklarda ayakta kalmamız davamızın gereğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle  yaptığımız ibadetlerin kabulunu, bütün  üyelerimizin, sempatizanlarımızın, vatandaşlarımızın bütün Türk-İslam Aleminin Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını Rabb’imizden niyaz ediyorum

Bayramlarımız, Bayram tadında geçsin.”

   

Read Previous

Konyaspor, Hırvat futbolcu Calusic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Read Next

“K. Makedonya’nın Avrupa Birliği’ne katılmaktan başka seçeneği yok”