K. Makedonya hazırlık maçında Hırvatistan’a konuk olacak

Kuzey Makedonya A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında bu akşam saat 19:00’da Rijeka şehrinde Hırvatistan’a konuk olacak.

Kuzey Makedonya milli takımı yarın saat 19.00’da Rijeka’da Hırvatistan ile hazırlık maçına çıkacak.

Kuzey Makedonya Teknik Direktörü Blagoja Milevski, maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında, dünyanın en iyi beşi arasında yer alan Hırvatistan karşısında tüm futbolcuların elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

İyi bir maç beklediğini kaydeden Milevski, “Bence dünyanın ilk 5’inde olan, son şampiyonalarda gümüş ve bronz almış, bireysel ve takım kalitesinde bir seçimle karşılaştığınızda bize düşen tek şey keyif almak. Maça çıkıp takım olarak nerede olduğumuzu göreceğiz. Gelecekte kime güvenebileceğimizi görmek için tüm oyuncuları kontrol etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Sezonun sonuna geldiklerini ama son günlerde gördüğüm şey herkesin elinden gelenin en iyisini yapma havasında olduğunu belirten Milevski, “Ülkeniz için oynadığınızda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız, her zaman öyle olacaktır. Eylül döngüsünden önce nerede olduğumuzu, hangi yönde olduğumuzu ve neyi düzeltmemiz gerektiğini görmek şart.” ifadelerini kullandı.

Read Previous

Fransa Açık’ta Yunan ve Bulgar tenisçiler çeyrek finalde

Read Next

Bulgaristan’daki seçimler için Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlara sandığa gitmeleri çağrısı