TMBH, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor

Kuzey Makedonya’da 8 Mayıs’ta düzenlenecek parlamento ve cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri yaklaşırken, siyasi parti ve adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Türk Milli Birlik Hareketi (TMBH) Genel Başkanı Erdoğan Saraç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

TMBH Genel Başkanı Erdoğan Saraç, seçim çalışmalarıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün çok yoğun bir gündü. Seçim kampanyamız bütün hızıyla devam ediyor. Genel Başkanımız hem Genel Merkezde görüşmeler gerçekleştirdi hem de Heyeti ile Gostivar esnaflarını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerimizden son derece memnun olan Heyetimiz, bütün esnaflara nazik ve misafirperverlikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz. Akşam saat 19.00 başlayan muhalefet cephesi Gostivar mitinginde diğerleri arası Genel Başkanımız da bir konuşma yaparak, vatandaşların büyük ilgisiyle karşı karşıya kaldı.

Türkçe ve Makedonca olarak hitab eden Genel Başkanımız Erdoğan Saraç, program tanıtımımızı yaptı ve güncel sorunlara açıklık getirdi. Özellikle Avrupa Cephesi tarafından Üsküp mitinglerinde indirilen Bayrağımız kınayarak, ” O bayrak bizim öz benliğimizin simgesidir ve kalbimizde taht kurmuştur. Kimse amma hiç kimse bu Bayrağı indiremez, indirilmesine razı olanların siciline bakmak lazım.

Miting sonrası Heyetimiz Aşağı Banisa şubemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları yürütmüştür.”

Read Previous

Kovaçevski: SDSM hatalardan ders alıyor ancak VMRO-DPMNE’yi desteklemek geçmişe dönmek anlamına geliyor

Read Next

Avrupa Merkez Bankası, Bulgaristan’da avroya geçişle ilgili yasa taslağını olumlu değerlendirdi