“İsrail’in öldürme ve kışkırtma siyaseti patlamaya yol açacak”

Filistin Yönetimi Sözcüsü Ebu Redine, ‘İsrail’in, öldürme ve Devlet Başkanı Mahmud Abbas karşıtı kışkırtma eylemleri, bölgede büyük bir patlamaya yol açacak’ dedi.

İsrail’in, Filistinlilere yönelik olarak devam eden “öldürme ve kışkırtma” siyasetinin bölgede “büyük bir patlamaya” sebep olacağı belirtildi.

Filistin Yönetimi Sözcüsü Nebil Ebu Redine’nin WAFA’da yer alan yazılı açıklamasında, “İsrail’in, öldürme ve Devlet Başkanı Mahmud Abbas karşıtı kışkırtma eylemleri bölgede büyük bir patlamaya yol açacak” denildi.

İsrail’in, krizi sonlandırma girişimlerinin önüne engeller koyduğu vurgulanan açıklamada, “İsrail, uluslararası toplumun, özellikle de Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile ABD yönetiminin, Mescid-i Aksa’da ve diğer kutsal mekanlarda tarihi gerçeği değiştirmeye dönük başarısız girişimlerinden kaynaklanan gerginliği sonlandırmak için sarf ettiği çabalara engel oluyor” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada İsrail’e, geçmişte yapılan anlaşmalara bağlı kalma çağrısında bulunuldu.

AA

Read Previous

Son 24 Saatte 16 Kaza

Read Next

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine İlişkin Duyuru

One Comment

  • Your article has answered the question I was wondering about! I would like to write a thesis on this subject, but I would like you to give your opinion once 😀 safetoto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *