Üsküp’te “Anna ve Hanna” ile “Mutlu Yıllar” oyunları seyirciyle buluşacak

MK Türk Tiyatrosu yeni oyunu “Anna ve Hanna” ile “Mutlu Yıllar” oyunlarını perşembe günü Üsküp Komedi Tiyatrosu’nda sunacak.

MK Türk Tiyatrosu yeni oyunu “Anna ve Hanna” ile “Mutlu Yıllar” oyunlarını perşembe günü Üsküp Komedi Tiyatrosu’nda sunacak. Anne Frank’ın Hatıra Defteri motiflerine göre uyarlanan ve gençlere hitap eden “Anna ve Hanna” oyununu Dragana Gunin yönetirken, Daniel Harms ve David İves’in motiflerine göre uyarlanan “Mutlu Yıllar” oyununu Boyan Trifunovski yönetiyor.

29 Kasım Perşembe günü Üsküp Komedi Tiyatrosu’nda sunulacak iki oyunun gişe bilet ücreti 200 denar.

Anna ve Hanna oyununda, Emine Halil, Jale Osmanli, İnes Radonçiç, Hakan Daci, Funda İbrahim, Edin Yakupoviç, Ziba Radonçiç, Riyad Tahir ve Naciye Keç sahne alacak. Oyunda sahne tasarımı Bedi İbrahim, kostüm tasarımı Elena Vangelovska, müzik Adi İmeri, koreografi ise Aleksandra Koçovska Naçeva’ya ait.

Mutlu Yıllar oyununda Funda İbrahim, Nesrin Tair, Zübeyde Ali,Emine Halil, Selpin Kerim, Cenap Samet,  Neat Ali, Aksel Mehmet, Edin Yakupoviç, ve Berheda Reşit sahne alacak.

Yönetmenliğini Boyan Trifunovski’nin yapacağı “Mutlu Yıllar” oyununda, yönetmen asistanı Sibel Abdiu, sahne tasarımı Lyupço Yovanov, kostüm tasarımı Elena Vangelovska ve Antonia Guginska Yordanovska, müzik Adi İmeri, kareografi Aleksandra Koçovska Naçeva’ya ait.

Read Previous

Batı Trakya’da korkunç kaza: 4 ölü

Read Next

Türk Dünyası 2. İstişare Toplantısı Istanbul’da Gerçekleşti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *